Kleurenanalyse

Als je kleuren draagt die bij je passen, ziet je huid er gezond en fris uit. Je ogen zijn stralender, je lipkleur intenser en je teint egaler.

Kleuren die niet goed bij je passen, maken je huid vaal en bleek. Kringen onder de ogen vallen op en er lijnen en rimpeltjes te zien, die nauwlijks opvallen bij het gebruik van de juiste kleuren. Na een kleurenanalyse weet je dat het anders kan. Het is de moeite waard, want wat is er nou mooier dan een frisse huid, stralende ogen en een intens gekleurde mond.

Spiegelen
Na een kleurenanalyse krijg je jou persoonlijk kleurenpalet mee. Voor iedere gemoedstoestand, seizoen of gelegenheid is in je palet een geschikte kleur te vinden. Het persoonlijke kleurenpalet gebruik je als een afspiegeling van je persoonlijkheid. En als je stemming plotseling omslaat of je smaak in de loop der jaren verandert: jouw palet heeft altijd genoeg kleur om uit te kiezen.

Ouder worden
Als je ouder wordt, verbleken de pigmenten in je huid.

Ook je haarkleur verandert en je ogen kleuren lichter. Je kunt dan de zachtere kleuren uit je palet kiezen. Je kleurtype blijft echter altijd dezelfde.

Combineren
Groot voordeel van het kennen van je persoonlijk kleurenpalet is dat het tijd- en geldbesparend werkt. Als je gaat winkelen hoef je alleen maar te kijken of je de juiste kleuren kunt vinden, pas dan ga je op zoek naar het juiste model of de perfecte combinatie. Zie je jou kleuren niet in de ene winkel, dan loop je direct door naar de volgende. Uiteindelijk merk je dat je geld bespaart want er zijn vele combinaties mogelijk met de kleding in je garderobe. Immers, wanneer je kleding hebt die qua kleur in je palet past, zul je merken dat alles bij elkaar staat. Datzelfde geldt voor je make-up, je schoenen en je accessoires.

Je zult merken dat de vele positieve reacties uit je omgeving het proberen van een kleurenanalyse waard zijn!

Tarieven en prijzen
Kleurenanalyse - Vera Visagie

Bel mij!

Jouw telefoonnummer: